Fastighetsmäklare i Gästrikland

Välkommen att kontakta din lokala fastighetsmäklare i Gästrikland. Vi är en fristående byrå där våra ledord kvalitet, trygghet och personlighet genomsyrar hela förmedlingen. Fördelarna med att stå under egen flagg är många, framför allt ger det oss möjlighet att lägga mer tid och resurser på det som vi anser är viktigast – dig och din bostadsaffär.
När du kontaktar oss kan du räkna med ett genuint engagemang och ett upplägg utan fasta ramar som vi tillsammans anpassar efter dig och dina behov. Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera din bostad så erbjuder vi en konkurrenskraftig tjänst där fullt fokus läggs på dig och din bostadsaffär.
En överlåtelse av ett hem handlar om så mycket mer än en transaktion av pengar. Det kan verka svårt och krångligt att byta bostad men genom att anlita oss som är lokala fastighetsmäklare i Gästrikland ser vi till att tillhandahålla rätt verktyg för att du som kund ska få de absolut bästa förutsättningarna till en trygg och lyckad bostadsaffär.
Vi besitter en god lokalkännedom och har ett upparbetat kundregister med bearbetade kunder, det ger oss möjlighet att redan i ett tidigt skede matcha din bostad med köpklara spekulanter vilket resulterar i en smidig affär för dig som säljare.
Till oss är både du som köpare och säljare välkommen att vända dig redan i ett tidigt stadie. Vår ambition som din lokala fastighetsmäklare i Gästrikland är att finnas där för dig i hela processen, från den första funderingar om att byta bostad till deklarationen året efter försäljningen.
Välkommen att kontakta din fastighetsmäklare i Gästrikland redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där vi även kan fastställa din bostads nuvarande marknadsvärde.